23 de juny 2015

NÚRIA FEIJOÓ ENTREVISTADA PER SUSANA PEIX

http://www.goear.com/listen/f210ebe/nuria-feijoo-illustradora-mcg
Núria Feijoó ha estat entrevistada (18-6-2015) per Susana Peix al programa 'Més content que un gínjol', del Canal Blau, dedicat a la literatura infantil i juvenil. ¿Què té d'excepcional aquest fet? En primer lloc perquè la meva amiga Núria Feijoó es mereix tot el reconeixement com a il·lustradora de llibres per a infants (que ja es compten a dotzenes!) i  el programa de Susana Peix és un dels pocs espais públics on poder-ho fer.
La geganta Ela © Núria Feijoó
Vaig conèixer la Núria quan va il·lustrar el meu conte La geganta Ela (Edicions del Pirata, 2011), després vam fer manera de trobar-nos i, en anar-nos coneixent, hem anat fent créixer l'amistat i els projectes en comú.

L'entrevistadora, Susana Peix, és bibliotecària a Vilanova i la Geltrú, escriptora, radiofonista i promotora incansable de la literatura infantil i juvenil en diversos blogs, entre els quals «Va de llibres». És una de les impulsores de  la Fira Conte va! Va de contes.  Entrevista autors i editors amb un aparat inicial de preguntes idèntic per a tots i se sorprèn contínuament  de la varietat de respostes que en rep. Cosa que fa preveure que té corda per estona.


Tots els ésser que pensen són diferents,
tots s'assemblen en el fons pel do
de tenir pensament i desitjos.
VOLTAIRE, Micromegas